Feesten

Restaurant - pizzeria Luciano in KeerbergenRestaurant - pizzeria Luciano is dé locatie voor uw gelegenheden tot 100 personen. Wij beschikken over drie zalen die u kunt gebruiken voor al uw feestelijkheden: verjaardag, huwelijk, geboorte, communie … Bovendien zijn onze mooie tuin en terras eveneens geschikt voor een receptie. Ondertussen kunnen de kinderen ravotten in de speeltuin. Ons restaurant beschikt tevens over een ruime parking voor uw genodigden.

Onze locaties staan ook open voor seminaries, lunchvergaderingen, enz. van bedrijven en verenigingen. In onze zaak is er wifi, handig wanneer u gebruik wil maken van het internet.

Hebt u binnenkort iets te vieren of te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!

We nemen rustig de tijd om al uw plannen en wensen met u door te nemen om er een onvergetelijke dag van te maken. Samen met u nemen we de versnaperingen, de lunch of het diner door. We houden steeds rekening met uw smaak, uw wensen en uw budget!

Klik hier en ontdek enkele voorbeelden van feestmenu’s. Het is ook mogelijk om in samenspraak met ons een eigen menu samen te stellen.