Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact

FEESTEN

Restaurant – pizzeria Luciano is dé locatie voor jouw gelegenheden tot 100 personen. We beschikken over drie zalen die je kunt gebruiken voor al jouw feestelijkheden: een verjaardag, een huwelijk, een geboorte, een communie, …

Bovendien zijn onze tuin en terras eveneens geschikt voor het organiseren van een receptie. Ondertussen kunnen de kinderen heerlijk ravotten in de speeltuin. Ons restaurant beschikt bovendien over een ruime parking voor de genodigden. 

Onze locaties zijn ook beschikbaar voor het organiseren van seminaries en lunchvergaderingen van bedrijven en verenigingen. Onze zaak beschikt uiteraard over een vlot werkende wifiverbinding zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele technische obstakels. 

Heb je binnenkort iets te vieren of wil je graag een feest organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met ons zodat we samen de mogelijkheden voor jouw feest kunnen bekijken. We nemen rustig de tijd om al jouw plannen en wensen door te nemen zodat we er een onvergetelijke dag van kunnen maken. Tijdens het overlopen van de hapjes, de lunch of het diner, houden we steeds rekening met jouw persoonlijke smaak, jouw wensen en jouw budget zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!